Call Us: +30 (693) 270-0989
FIND US IN:

Νέα

You are here:

ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

  • by Finyak
  • Thu Jun 2024

Θέλουμε τα κοσμήματά μας να είναι στολίδι του σώματος αλλά και έκφραση της ψυχής. Θέλουμε οι δημιουργίες μας να έχουν νόημα και να αγγίζουν πραγματικά τις βαθύτερες ανάγκες. Θέλουμε οι ιδιότητες των υλικών μας να εκδηλώνουν αγάπη, προστασία, ευφορία, αυτοπεποίθηση.

ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ – HEMATITE

aimatitis

Ο αιματίτης προσφέρει αφθονία σε όλες τις μορφές της. Προσφέρει δύναμη και σθένος στις ενέργειες καθώς και τόνωση και συγκέντρωση στην επίλυση οικονομικών και πρακτικών θεμάτων. Ενισχύει την αυτοεκτίμηση και βοηθάει στην καθημερινή αντιμετώπιση της ζωής.

https://www.finyak.gr/products/him-18k/

https://www.finyak.gr/products/him-85a/

ΤΙΡΚΟΥΑΖ – TURQUOISE

tirkouaz1

Τυρκουάζ, ο απίθανος λίθος της μόδας, ο λίθος του ουρανού, ο λίθος της χαράς! Οι πέτρες από τυρκουάζ παρέχουν προστασία και εμψύχωση σε όσους τις φορούν. Το χαρούμενο και εντυπωσιακό χρώμα τους βελτιώνει τη διάθεση, τη σιγουριά  και προκαλεί την τύχη στη ζωή μας, την ανάπτυξη των σχέσεων μας και την πίστη των συντρόφων μας!

https://www.finyak.gr/products/andriy-s5/

ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣ – TIGER EYE

mati

Η πανέμορφη αυτή πέτρα διακρίνεται από τα χρώματα αλλά και τα χαρακτηριστικά της τίγρης. Προσφέρει δύναμη στη ζωή μας και θάρρος να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις δυναμικά. Η αντίληψή μας γίνεται κοφτερή και οξυδερκής. Η τύχη μας ευνοείται και μας γεμίζει με αφθονία σε ότι επιθυμούμε! Αποφασιστική και σίγουρη όπως η τίγρης, μας βοηθάει στις δύσκολες αποφάσεις.

https://www.finyak.gr/products/andriy-17l/

ΛΑΒΑ – LAVA

lava

Από το ηφαίστειο στη ζωή σας! Η λάβα θα μας προσφέρει ευεξία, θάρρος διάθεση. Υπόσχεται έκρηξη δημιουργικότητας και αποφασιστικότητας. Ωστόσο, η ήρεμη ροή της λάβας θα φέρει ηρεμία και σταθερότητα στη ζωή σας.

https://www.finyak.gr/products/andriy-b109/

https://www.finyak.gr/products/andriy-21l/

ΑΧΑΤΗΣ – AGATE

ahatis

Αχάτης, πολύχρωμος και ευχάριστος, πλημμυρίζει τη ζωή με αφθονία, μακροζωία και χαρά! Απελευθερώνει το παιδί που κρύβουμε μέσα μας και προσελκύει πιστούς φίλους και κοινωνική δικτύωση. Ανοίγει το δρόμο στον έρωτα, την αγάπη και τη γονιμότητα.

https://www.finyak.gr/products/andriy-b77/

Share This Post:
Τελευταια Νεα μας
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

Θέλουμε τα κοσμήματά μας να είναι στολίδι του σώματος αλλά και έκφραση της ψυχής. Θέλουμε οι δημιουργίες μας να έχουν... Διάβασε το

Στοιχεια Επικοινωνιας
  • Τ: +30 (693) 270-0989
  • E: mariya@finyak.gr
Share Us
PayPal Logo
© 2024 «Finyak» All right reserved.