Call Us: +30 (693) 270-0989
FIND US IN:

Όροι Χρήσης & Ασφάλεια

Πριν περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.finyak.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ως άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.finyak.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.finyak.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος www.finyak.gr.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικου κατάστηματος www.finyak.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του www.finyak.gr ή οπουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Περί Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία μας διέπεται από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως προβλέπεται από το Διεθνές Ευρωπαϊκό δίκαιο πάνω σε θέματα που αφορούν το ηλεκτρονικό εμπόριο, βάση Οδηγίας 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003 καθώς και τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών Ν. 2251/1994, για θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση (ίντερνετ), καθώς και τις σχετικές διατάξεις του νόμου για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Ν.2472/1997, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Π.Δ. 207/1998, 79/20000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητά ότι δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανένα τρόπο δεν θα αποκαλύψει, δημοσιεύσει, πωλήσει, εκμισθώσει ή ανταλλάξει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε, προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Κατόπιν αιτήσεως σας τα προσωπικά σας στοιχεία θα διαγραφούν οριστικά και δεν θα παραχωρηθούν με κανέναν τρόπο και σε οιονδήποτε. Κατόπιν υποβολής υλικού στον server, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.finyak.gr παρέχει δυνατότητα στους χρήστες και σε όσους διενεργούν αγορές μέσω αυτού, να επιλέξουν την πληροφόρηση τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στη αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, με την αποστολή διαφημιστικών- ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή μέσω sms. Το www.finyak.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.finyak.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Περιορισμοί Ευθύνης Βάση Απεικόνισης

Η απεικόνιση των προϊόντων μας στην ιστοσελίδα www.finyak.gr γίνεται με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια και αληθοφάνεια δυνατή με τη χρήση φωτογραφιών, περιγραφής και διευκρινίσεων. Ενδέχεται όμως να υπάρχου σφάλματα τυπογραφικά, αριθμητικά ή σφάλματα απεικόνισης. Η εταιρεία μας δεν εγγυάται την ακρίβεια η πληρότητα των απεικονίσεων και περιγραφών που αναφέρονται ή διατίθενται στο διαδικτυακό μας τόπο.

Εμπορικα Σήματα Και Ονομασίες Σε καμία περίπτωση δεν παραχωρείται άδεια χρήσης ή οποιουδήποτε άλλου δικαιώματος, των ονομάτων και εταιρειών που εμφανίζονται στον διαδικτυακό μας τόπο με τη μορφή εμπορικών σημάτων ή εμπορικών ονομάτων, λογότυπων, εικόνων ή οποιονδήποτε συμβόλων, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση της εταιρείας μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου αυτών..

Συναλλαγές

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του διαδικτυακού μας τόπου, διέπονται από το Διεθνές Ευρωπαϊκό Δίκαιο για θέματα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003, καθώς και το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών Ν.2251/1994 ο οποίος ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση (ίντερνετ).

Τελευταια Νεα μας
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

Θέλουμε τα κοσμήματά μας να είναι στολίδι του σώματος αλλά και έκφραση της ψυχής. Θέλουμε οι δημιουργίες μας να έχουν... Διάβασε το

Στοιχεια Επικοινωνιας
  • Τ: +30 (693) 270-0989
  • E: mariya@finyak.gr
Share Us
PayPal Logo
© 2024 «Finyak» All right reserved.